Post by simpleacontergkett on Mar 9, 2022 8:31:25 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Pandora\u0027s Box in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Pandora\u0027s Box in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Pandora\u0027s Box in HD 2022 version ▞▞▞
Majdnem elsírtam magam, amikor megláttam, hogy a másodikat is portolták! KÖSZÖNÖM!!!
Imádom, hogy nem talál hibát
A hihetetlen játék továbbra is szuperül bírja
Adatok kellenek... miért??
Fantasztikus hangulatú kirakós játék
A Curious Village HD fantasztikus volt, és ez is az. Sokkal sokkal jobb, mint a Katrielle/Laytons Mystery Journey, nagyon örülök, hogy a Level-5Inc valóban hallgat a rajongóira
Minden idők kedvenc játéka, és most egy csodálatos HD remastert kapott.
Imádom ♡♡♡
Azok a rejtvények, amelyekhez információkat kell megadnom, nem működnek. Olyan, mintha lefagyna a játék, és használnom kell a vissza gombot a telefonomon, mert a képernyő nem reagál.
IGEN IGEN IGEN ITT VAN BOIS DADDY LAYTON TÖMEG REJTVÉNYT AZ ARCODRA A PICARATS-HOZ
Nagyon jó remaster és fantasztikus játék. Az egyetlen dolog, amit szeretnék látni, az az, hogy legyen lehetőség az amerikai szinkronra
Kedvenc Professzor Layton játékom.remélhetőleg a többi játékot újrakészítik mobilra
Layton: Pandora's Box in HD Phiêu lưu jhe
Endless Fables 2: Route Gelée Aventure hfj
A játék lejátszása OnePlus 6-on. A rejtvények számértékeinek bevitelére szolgáló billentyűzet nem nyílik meg, ami játszhatatlanná teszi a játékot. Ha a probléma megoldódott, módosítom a véleményemet.
Csodálatos rejtvények, édes történet, szerethető karakterek és gyönyörű animáció. A billentyűzet működik, fehér banner formájában jelenik meg a képernyő tetején.
Mindig is szerettem a Layton játékokat, izgatott voltam, amikor megtaláltam őket a játékboltban, köszönöm, hogy megtetted. Az egyetlen problémám az volt, hogy az egyik feladványnak meg kellett fújnom a "DS" mikrofont, hogy befejezzem a rejtvényt... hát ez soha nem fog megtörténni, ez nem működött a táblagépemen/eszközömön - a játéknak vége. Mindazonáltal le fogok tölteni egy másik játékot, és remélem, nem lesz ilyen típusú rejtvény. Azt hiszem, ezért az árért ezeket az apróságokat javítani kell. Kösz
Szereted a rejtvényeket
Nagy
Nagyszerű játék nagyszerű történettel. A rejtvények érdekesek és egyediek, és minden karakter emlékezetes és különböző. Remek port, és nagyon jól elfér a mobilon
Nagyszerű játék, de nem teszi lehetővé, hogy letöltsem a játékhoz szükséges további fájlokat.
Nagyon-nagyon szép
Csodálatos
Layton: Pandora's Box in HD রোমাঞ্চকর bcl
Nintendo DS-en játszottam, most már mobilon, nagyon nosztalgikus
Luke hangja borzasztó – ne értsd ezt a verziót
Szerettem a Professor Layton játékokat a DS-en, és nagyon örülök, hogy ez a verzió megfelel az elvárásoknak. Nagyszerű munka.
Imádom ezt a játékot, de nem tudom megváltoztatni a nyelvet a játékban, mint az előző játékban. Le kell cserélnem az összes rendszer nyelvét, amikor le akarom játszani. Kérjük, engedélyezze a languahe almenüt.
Remélem hamarosan a másik négy is megjelenik
Layton: Pandora's Box in HD ጀብዱ yynq
Gyönyörű, szolid frissítés az eredetihez, tökéletesen adaptálva mobilra, 10/10, abszolút bárkinek ajánlom.
Kiváló kikötő
Ez az utolsó, l ❤️ Layton 😍😍😍
Ahogy sok más kritikus is mondja, nem tudom megváltoztatni a nyelvet a játékban, ami határos engem. Kérjük, adja meg a nyelv módosítása opciót a beállításokban, hogy sok ember élvezhesse a játékot.
Layton: Pandora's Box in HD Cabaran btd
Fantasztikus bejegyzés a sorozatban. Jobb mint az eredeti!
HA A BILLENTYŰZET NEM MŰKÖDIK, kattintson a képernyő tetején lévő fehér sávra. nekem dolgozott.
A hét nagyszerű kirakós kalandjáték közül a második DS/3DS-hez, mobilra csiszolva. Történetileg a kedvenc laytonom. Várom a sorozat többi részét hd-ben!
Karcolja meg az utolsó véleményemet. rosszul olvastam a kérdést..
Szeretem a Layton sorozatot, különösen az első trilógiát! Remek mobilban. Épp most játszottam a Curios Village-t németül (második nyelv, új elemmel egészíti ki a rejtvényeket, ami még fantasztikusabbá tette számomra). Ezen a játékon az áll, hogy "Játszható angolul, franciául, olaszul, németül és spanyolul", de nincs mód a játék nyelvének megváltoztatására. Tudom, hogy több szinkron volt ebben a játékban, de hiányzik a német nyelv. Ha ezt hozzá lehet tenni, nagyon jó lenne!
Nagyon jó látni ezt a klasszikust HD-ben! A legkevesebbet újrajátszott Layton játékom (a harmadikat viszont sokszor játszottam), így jó volt újra meglátogatni egy új módon
Agyi előképzés az elveszett jövő előtt
Örülök, hogy a Level-5 a többi Professor Layton-játékhoz is felülmúlja. Szerintem ez a legjobb a trilógiában. Várom a 3. részt is.
Kellemes meglepetés az 5. szintről, egy nagyszerű játék, amelyet nagyon szerettem. Kiváló cucc. Bár tetszett volna néhány további vágójelenet, mint az előző.
Kiváló kikötő a layton játékokhoz!
Már nem ismeri fel a billentyűzetet, így még a nevet sem tudja megadni az indításhoz.
Akárcsak a DS játék! Remek történet és játékmenet. Megéri az árát, és alig várom a következő részletet androidon
Tökéletes, mint a sorozat összes játéka. Kérlek, hamarosan engedd el a többit mobilra!! Nagyon tetszik, 100% ajánlott. Lenyűgöző zene, okos rejtvények és izgalmas cselekmény!